top of page

Despre mine

Bun venit la "Profu' pe Motor", blogul dedicat pasiunii și aventurilor pe două roți! Sunt Profu', un iubitor de motociclete, în special Harley-Davidson, care și-a descoperit plăcerea de a călători pe două roți în 2018.

Blogul acesta a luat naștere din dorința de a împărtăși bucuria și experiențele trăite în călătoriile alături de prietenii mei.


Scopul principal al acestui blog este să vă împărtășesc experiențele mele pe două roți, explorând locuri noi, culturi diferite și întâlnind oameni fascinanți.
Sunt pasionat de călătoriile lungi și aventurile care mă ajută să înțeleg mai bine lumea și oamenii. Printre cele mai memorabile experiențe se numără călătoriile alături de membrii HOG (Harley Owners Group), unde s-au creat legături unice de camaraderie.

Deși mă consider încă un începător în ale motociclismului, acest blog se concentrează pe experiențele de călătorie și nu pe aspectele tehnice ale motocicletelor. Sunt o persoană curioasă, altruistă și plină de inițiativă, cu o dorință constantă de a învăța și a descoperi lucruri noi.


Așadar, vă invit să porniți alături de mine în această călătorie plină de aventuri și să vă bucurați de experiențele pe care "Profu' pe Motor" vi le oferă. Haideți să descoperim împreună lumea minunată a călătoriilor pe două roți!

Myself on Harley
bottom of page