top of page
  • Poza scriitoruluiProfu'

Pe urmele aventurii: O tura Hai-Huiana prin basmul Marocan

Dragi prieteni ai asfaltului și ai libertății, pregătiți-vă, căci urmează o călătorie cum rar ne este dat să trăim!


În martie, membrii grupului HOG Romania, niște Hai-Huieni însetați de călătorii, OmBun, MaiNea, Varu', DonBila si Cristi, ne vom lansa într-o aventură de neuitat.

Vom porni pe două roți din București, nu către o destinație obișnuită, ci spre un tărâm de basm: Maroc.

Gândiți-vă la asta: traversând Europa, simțind briza rece a primăverii pe chipuri și urcând vârfurile Carpaților. Fara un traseu precis, doar un punct pe hartă și nenumărate povești care așteaptă să fie trăite.

Întâlnirea cu Doc și Chuck în Tanger, unde vor sosi prin căi diferite, va marca începutul unei explorări fascinante a Marocului.

De la orașul albastru, Chefchaouen, la dunele de nisip din Merzouga, de la labirinturile istorice ale Fesului și Marrakechului la briza oceanului în Essaouira, fiecare moment va fi o descoperire.

Dar nu vă voi dezvălui tot acum. Vreau să vă las cu întrebări și anticipări: Cum e să călărești o cămilă printre dune? Care este povestea din spatele zidurilor albastre ale Chefchaouenului? Ce secrete se ascund în medina din Fes? Cum e să simți marea în Essaouira?

Și ce povești ne vor aștepta pe noi, Hai-Huienii, în fiecare cafenea, în fiecare piață și în fiecare întâlnire neașteptată?


Vă promit că la întoarcere voi împărtăși un articol plin de fotografii, impresii și aventuri trăite. Până atunci, lăsați-vă purtați de imaginație și visul la propriile călătorii.

Rămâneți aproape, căci fiecare kilometru pe care îl vom parcurge va fi o poveste în sine. Noi suntem gata să le trăim și să vi le aducem pe tavă.

Așadar, prindeți-vă bine de ghidonul viselor. Următoarea oprire: Marocul magic!

176 afișări

Commentaires


bottom of page